Vagtplan

Tilbage til oversigten

Vagtplan

For at kunne booke personer er det nødvendig, at understøtte ressource-planlægningen med en vagtplan. Vagtplanen kan ses i kalenderen, hvor der bookes. Du finder vagtplanen under menupunktet Arbejdstid -> Skema.

Vagtplan

Planen viser fire uger af gangen i et skema, hvor der er én række per person. Skemaet virker lidt som et regneark, du kan markere en eller flere celler med musen. Herefter trykker du på den tast, som er tilknyttet den dagstype du vil påtrykke.

Du kan fx. markere som vist herunder.

Marker dage

Hvorefter du kan trykke på f-tasten, som hører til fri-dagstypen (bogstavet du skal bruge fremgår af parentesen efter dagstypens navn). Hermed har du angivet, at to personer har fri fra den 16/4 - 20/4.

Anvend dagstype

En dagstype angiver, hvornår en person er på arbejde eller ikke tilstede. I eksemplet her er normal dag defineret som, at man er på arbejde mellem kl. 8 - 16 med en halv times pause. Det er muligt at udvide denne arbejdstid på fx. enkelte dage.

 Angiv arbejdstid

Du markerer blot en dag, og angiver fx. en anden sluttid som vist her. I skemaet markeres dagen nu med en stjerne for, at vise at arbejdstiden er speciel her.

I booking-oversigten vises dagstyper som vist herunder.

Booking oversigt

Tilbage til oversigten